قبل از ورود به حرفهای تخصصی، لازم است تفاوتهای تکنیکهای مختلف را بشناسید. این شناخت به شما کمک میکند تا تخصص مورد نظر خود را راحتتر فرا بگیرید. یکی از این موضوعات در حوزه بدنه خودرو، تفاوت بین لیسهگیری و قلمگیری است. در مقالههای قبلی، هر کدام از این تکنیکها، یعنی “لیسهگیری چیست” و “قلمگیری چیست”، را توضیح دادهایم. شما میتوانید با مطالعه این مقالهها، با تفاوتهای بین لیسهگیری و قلمگیری آشنا شوید.
تفاوت لیسه گیری و قلم گیری چیست!
در مقالههای قبلی به معرفی کامل لیسه گیری و قلم گیری پرداختیم، در این محتوا قصد داریم تفاوتها و شباهتهای این دو را با یکدیگر بیان کنیم، با ادامه مطلب همراه باشید تا تفاوتها و شباهتهای لیسه گیری و قلم گیری را بهتر درک کنید.
اولین موضوعی که در ای خصوص وجود دارد، بررسی شباهت این دو فعالیت میباشد.
اگر شما جزو افرادی باشید که به زیبایی خودرو خود اهمیت میدهید، بدون شک تا به حال برای رفع انواع خط و خطوط خودروی خود با این دو موضوع برخورد کردهاید یا به گوشتان خوردهاست، بهتر است بدانید شباهت این دو در این است که از هردوی این خدمات برای رفع خط و خش روی بدنه خودرو، جلوگیری از پوسیدگیهای احتمالی و یا رنگ پریدگی، محافظت از بخشهایی از بدنه خودرو که دچار رنگ پریدگی شدهاست، استفاده میشود.
در خصوص تفاوت لیسه گیری و قلم گیری نیز میتوان به مواردی اشاره داشت که:
۱- در فرآیند لیسه گیری خط و خش های بوجود آمده روی بدنه خودرو به بهترین نحو رفع خواهند شد، به عبارتی اگر از فرد متخصصی در این زمینه کمک بگیرید که در حرفهی خود خبره و کارکشته باشد، با انجام این فرآیند خط و خطوط بوجود آمده روی بدنهی خودروی شما از بین خواهد رفت، اما در خصوص قلم گیری بهتر است بدانید که این فرآیند یک فرآیند مبتدی تر نسبت به لیسه گیری به حساب میآید و صرفاً برای پوشاندن خطوط روی بدنهی خودرو و جلوگیری از پوسیدگیهای احتمالی انجام میشود و برای تشخیص آن هر شخصی میتواند متوجه تفاوت رنگ اصلاحی و رنگ اصلی خودرو بشود.

۲- یکی دیگر از تفاوت این دو امر در این است که زمان انجام فرآیند این دو خدمات با یکدیگر متفاوت است. زمانی که برای انجام فرآیند لیسهگیری صرف میشود به دلیل تخصصی بودن و فنی بودن این کار خیلی بیشتر از زمانی است که برای انجام فرآیند قلم گیری صرف میشود.
این تفاوت یکی از اصلیترین تفاوتهای این دو خدمت است که برای دوستان و مشتریان همیشه سوال بوده، بهتر است بدانید که این زمان نیز به عواملی از جمله ؛ رنگ خودرو، جنس بدنه، میزان خسارت و جایگاه خسارت بستگی دارد که ممکن است از حداقل ۴۸ ساعت تا حداکثر چند هفته زمان بر باشد.
اما در قلم گیری چنین چیزی وجود ندارد و امکان انجام فرآیند در کوتاهترین زمان ممکن است.

۳- دیگر تفاوت این دو فعالیت، هزینهی تمام شدهی اجرا میباشد. با توجه به تخصصی بودن و حساسیت بالای فعالیت لیسهگیری به دلیل استفاده از متریال و مواد اولیه با کیفیت و اساتید خبره در این زمینه برای انجام این کار و دقت بالایی که در این کار انجام میشود هزینهی تمام شدهی بالایی دارد، اگر شما جزو آن دسته از افرادی هستید که دوست دارید خط و خشهای خودروی شما باعث افت قیمت آن نشود، بهتر است این هزینه را به جان بخرید، هزینهی تمام شدهی قلم گیری به مراتب پایینتر و مقرون به صرفهتر از لیسه گیری است.
انجام فرآیند قلمگیری توسط خود فرد در پارکینگ منزل نیز امکان پذیر است اما با توجه به حساسیت بالای لیسه گیری، این کار حتما باید در کارگاههای مخصوص مربوط به بدنهی خودرو، زیر نظر اساتید مجرب انجام شود.
دانستن این موضوع در خصوص قیمتدهی فرآیند لیسه گیری خالی از لطف نیست که برای برآورد هزینهی وارد شده، مبلغ مشخصی وجود ندارد و نیاز به بررسی و کارشناسی میزان خسارت وارد شده و تشخیص رنگ مورد نیاز خودروی شما میباشد، پس اگر بدنهی خودروی شما دچار آسیبهایی شده که برای جلوگیری از بیشتر شدن این آسیبها میخواهید از خدمات لیسه گیری استفاده کنید، بهتر است خودروی خود را برای برآورد هزینهی آن پیش متخصصان ما بیاورید، مجموعه بیابانی با کادری مجرب آماده خدمترسانی به شما در تمامی حوزههای فنی بدنهی خودرو میباشد.
۴- ابزارهای مورد استفاده در فعالیت لیسه گیری کاملاً تخصصی بوده و از ابزارهای ویژه استفاده میشود، اما در قلمگیری نیازی به استفاده از ابزار خاصی نمیباشد و با ابزارهای ابتدایی نظیر دستمال کاغذی و یا گوش پاکن امکان انجام این کار نیز وجود دارد.
اگر شما جزو آن دسته از عزیزانی هستید که علاقهمند به یادگیری لیسه گیری هستید، پیشنهاد میکنیم برای یادگیری اصولی و بهتر حتماً در دورههای تخصصی آکادمی مجموعه بیابانی شرکت کنید، برای کسب اطلاعات بیشتر میتوایند از طریق وب سایت ما و شمارههای موجود در وب سایت با ما در ارتباط باشید.